Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÜKÖR REZGÉS - ALDEBARAN KOMPÁNIA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
TÜKÖR REZGÉS Aldebaran Kompánia BEMUTATÓ

Illúziók fogságában, a mátrix rabjaiként élünk. A telefonjainkon lógunk naphosszat, a valóságban alig érintkezve, inkább a virtuális térben létezve. Ezt hisszük realitásnak. A valódi kapcsolódásaink kiveszőben. Szabadulnunk kellene ebből az állapotból. Felébredni, mert a Mátrix c. filmben felvázolt utópia már nem is annyira utópia, kísértetiesen ismerős képek bontakoznak ki előttünk már a jelenben is. Ha van szemünk rá. Vagy inkább szívünk rá. Későre jár. Ideje felébredni! A döntés rajtunk áll. Egyénenként. Nem várhatunk senkire, hogy megtegye ezt helyettünk. Egy fiatal pár életébe kapunk betekintést. Akiket látszólag még nem őrölt fel a napi rutin. Boldognak hiszik magukat. Örömmel végzik ugyanazokat a mozdulatokat, míg egy éjszaka a férfi álmában egy hangot hall, ami olyan erővel hat rá, hogy elhatározza, utána ered. Eljut egy másik emberhez, egy másik nőhöz, aki mestereként tanítja meg a szabad járásra. A férfinak végül sikerül áttörnie, túllépni önmagán. Egy szabad embertől búcsúzunk a végén. A lehetőség mindenki ajtaján bekopogtat, csak lehet, hogy éppen az álmában szólítja meg. A hosszú évek óta flamencóval foglalkozó Aldebaran Kompánia a Tükör Rezgésben szinte minden oldalról kiszélesíti az alkotói horizontját. Nem csak a modern és a néptánc válik egyenrangú partnerévé a flamenconak – már ezzel is egy izgalmas kísérletet jelezve – , hanem az élő ének és az interaktív vizuális technológia is egy-egy olyan szálai az előadásnak, melyek meglepetésszerűen érnek össze a ritmusban és a térben, magukkal húzva egy láthatatlan tükröt, amibe érdemes belenézni. Tánc: Annamaria Acquistapace, Bajnay Beáta, Kiss Gergely
Ének: Judie Jay
Koreográfia: Bajnay Beáta, Sziráky Tímea
Zeneszerző: Szesztay Dávid, Illés János
Interaktív vizuális technológia: Kara Dávid, Tóth Ákos Károly (BorderLight)
Jelmez: Bencsik Andi
Smink: Bartalos Krisztina
Rendező: Sziráky Tímea Támogató: Oktogon Tánc Centrum, Ankert
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?