Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MIMAGE PANTOMIM SZÍNHÁZ: ÉN A NÉGYZETEN
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Mimage Pantomim Színház 2009 szeptemberében alakult Karsai Veronika vezetésével. Tagjai olyan pantomimesek, akik sokéves tanulmányaikat társulati formában, professzionális szinten kívánják kamatoztatni, s már az együttes megalakulása előtt is gyakran dolgoztak együtt.

A Mimage Pantomim Színház legfontosabb célja, hogy visszahelyezze a pantomim műfaját a színházi palettára; természetesen nem egykori valójában, hanem például mozgás- és gesztusszínházi hatásoktól erősen gazdagodva; témában, zenében, előadásmódban egyaránt felfrissülve, új irányokat nyitva és mutatva.

Az együttes utánpótlása folyamatos: a Mimage Pantomim Stúdióban végzett növendékek hivatásos előadóművészként itt folytathatják a munkát.

A társulat egyedülálló pantomimszínházi előadásai mellett színes etűdműsorai révén is méltán népszerű. Állandó szereplője hazai és külföldi fesztiváloknak, rendezvényeknek; jelenet-összeállításai bármely korosztályt képesek szórakoztatni és gondolkodtatni.

Tagjai alkotóként és előadóként egyaránt nagy örömmel dolgoznak más műfajok segítőiként is: legyen szó mozgásrendezésről, koreográfiakészítésről, pantomimes, illetve gesztusszínházi betétek megalkotásáról bármely színpadi műfajú előadáshoz, vagy „háttérpantomim” létrehozásáról különböző koncerteken.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?