Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MANIFESZTUM SZÍNHÁZ BEMUTATJA, GEORG BÜCHNER: WOYZECK
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Friedrich Johann Franz Woyzeck közlegényt mindenki ismeri. A szegénység, a magány és a hiábavaló erőfeszítések szimbóluma ő – azé a pillanaté, amikor egy ajtóban toporogva egyszerre ráébredünk, hogy most már úgyis mindegy. „Küldetésünk” nem más, mint nevetséges és paradox hősködés: borsóevéssel és cipőpucolással bizony mégsem fogjuk megváltani a világot. ... De a szerelmünket sem. Önmagunkat sem.
Akkor hogyan? Hogyan kellett volna elkezdeni? Van megoldás? Helyrehozható még mindaz, amit megfelelési kényszerből elrontottunk?

Rövid szkeccsekből álló, változatos kollázs formájában próbálunk választ adni ezekre a kérdésekre. Csak próbálkozunk. Kísérletezünk önmagunkkal, egymással és a közönséggel, a túl sokkal és a túl kevéssel – ahogyan az orvostanhallgató kísérletezik a kiskatona testével, a leányanya a gyermekével, a nőfaló a szeretőjével. Vajon ki bírja majd a legtovább?

Az előadásban a szöveges jeleneteket néhány percenként kortárs tánc, performansz vagy hangjáték váltja fel. Nézőnk – ha ő is úgy akarja - minden eseményt kegyetlenül intim testközelből élhet át. Ez nem hagyományos színház, itt nem zárjuk be őt a nézőtéri sorok közé: aki nem látja a terem másik végében zajló jelenetet, nyugodtan felállhat, vagy akár közelebb is mehet. Egy-két méterről szemlélheti a színész arcán lecsorduló könnyeket, hallhatja a suttogást, a lihegést, érezheti a főzelék, a vörösbor és a verejték szagát –eleven reakcióival a kísérlet egyenrangú részesévé válhat.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?