Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPERETT-MUSICAL
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Operett-Musical Dallamcsata! A tapsod dönt!

Melyik műfaj a jobb? Melyik műfaj a szebb? Soha el nem dönthető kérdés! Ugyanis ízlés dolga. Ebben a remek programban találkozik e két műfaj jeles képviselőinek egész sora. Miközben gyönyörködünk a csodás melódiákban rájövünk arra, hogy valószínűleg az előadók sem tudják majd ezt megnyugtató módon eldönteni a küzdelem végére. Mert ez egy igazi csata! De olyan csata, amiben mindenki győztes! Főleg mi, akik erre az előadásra megvettük a jegyet! Mert nincs jó és jobb zene, csak nagybetűs ZENE van, amit ezen az ünnepi estén értő hangok tolmácsolnak értő füleknek és szíveknek. Ott a helyünk!
  Szereposztás
Színész 
Csengeri Attila 
Színész 
Egyházi Géza 
Színész 
Tunyogi Bernadett 
Színész 
Göth Péter 
Színész 
Köllő Babett 
Színész 
Benkóczy Zoltán 
Színész 
Böröndi Tamás 
Színész 
Straub Dezső 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?