Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
”AKKOR ÉS MOST” - TÁNCSHOW
RAM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1038 értékelés alapján
  Leírás
A Quantum XXL 2011-ben alakult meg, összeállásuk célja a 2012-es Csillag Születik című műsorba való bekerülés. A tagok mindegyike magyar ország egyik legismertebb és egyben leghíresebb tánciskolája a Black Time tánciskola oktatói.A Tv-s szereplésüket több hazai és nemzetközi hip-hop versenyen elért siker előzte meg, ahol tánciskolájuk hírnevét növelték a srácok. A nehezen megszerzett hírnevet csak fokozta, hogy a Csillag Születik című műsorba való bekerülésük után, egyedül álló módon, minden adásban a Quantum XXL produkciója kapta meg a zsűritől a legmagasabb pontszámot a produkciók közül. Az ország első számú táncos fiú csapata, a megrendelők egyedi felkéréseiknek eleget téve, folyamatos megújulásról tesznek tanúbizonyságot. Sikerük titka a humor, az előadásmód, és a táncaik kidolgozottsága és egyedi látásmódjuk a hip-hop kultúrában. A Quantum XXL tagjai elérkezettnek látták az időt, hogy saját, egész estés műsorral rukkoljanak elő, ahol egyedi elképzeléseiket színpadra helyezve, megmutathatják milyen a 21. századi szórakoztatás.

Az ”AKKOR és MOST” valójában egy táncos gálaest, azonban ebben a show-ban nagy szerepet kap a műsor házigazdája is, akinek útmutatásával betekintést nyerhetünk egy olyan világ kulisszatitkai mögé, amit sokan nem ismernek valamint nyomon követhetjük a csapat munkásságát és gondolkodását a világ nagy dolgairól természetesen mindezt a Quantum XXL-től megszokott humoros formában. Ebben a show-ban semmit sem kell komolyan venni, mivel szem nem marad majd szárazon a nevetéstől!

Mindezt az imádnivaló humort és az aprólékosan kidolgozott táncokat egy fantasztikus látvány show, rengeteg jelmez, kellék valamint emlékezetes színészi játék fogja felejthetetlenné tenni minden korosztály számára!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?