Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZAKCSI LAKATOS BÉLA CLIMATE CHANGE (H-USA)
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szakcsi Lakatos Bélát a szakma és a nagyérdemű is egyaránt a hazai jazz 'keresztapjának' tekinti, továbbá külföldön, főként Amerikában az aktív jazzmuzsikusokat tekintve talán a legismertebben csengő név Magyarországról. A Kossuth-díjas zongoraművész igazi jutalomjátékát hallhatjuk ezzel az exkluzív felállású kvartettel: mindhárom partnere a tengerentúlról érkező világsztár. A Rolling Stones szaxofonosa, Tim Ries az eltelt pár évben többször járt Magyarországon, és koncertjeivel bizonyította, hogy kiválóan együtt tud működni a hazai jazzélet krémjével, így Szakcsi Bélával is baráti viszonyt alakított ki.

A ritmusszekcióban két afro-amerikai muzsikust találunk, mindketten a jazz abszolút elitjéhez tartoznak, Robert Hurst és Eric Harland olyan nagy nevekkel lépnek fel rendszeresen, mint Wynton Marsalis, Branford Marsalis, Diana Krall, Charles Lloyd, Terence Blanchard, Joshua Redman, vagy McCoy Tyner.
Az est műsorán főként Szakcsi Lakatos Béla saját számai szerepelnek legutóbbi Climate Change című programja anyagából.

A koncert felvétele a tervek szerint a BMC Records lemezsorozatában jelenik majd meg.

Közreműködik:

Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Tim Ries - szaxofon
Robert Hurst - nagybőgő
Eric Harland - dob
  Stáblista
Zenész 
Szakcsi Lakatos Béla 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?