Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MOBILMÁNIA
Barba Negra Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1039 értékelés alapján
  Leírás
MOBILMÁNIA vendégzenekar: Bermuda Rockband

A P. Mobil tagjaiból alakult MOBIÁLBÁNIA zenekar a régi szép idők megelevenítését is vállalja a magyar rocktöri legendás slágereivel, de természetesen a 2008-as alakulás óta megszületett új dalok is elhangzanak koncertjeiken. Ha a MOBILMÁNIÁT megelőző röpke 35 évet nem vesszük figyelembe, akkor is már két albummal, két koncert DVD-vel (a 2013-as kiadás 3D-s mozifilmként is látható volt!) és egy Fonogram díjjal büszkélkedhet Zeffer András és csapata! Az őszi nagy budapesti koncertre már javában készülődnek, te se hagyd ki október 23-án, a BARBA NEGRA MUSIC CLUBBAN!

Program:

20:00 kapunyitás
20:45 Bermuda Rockband
22:00 MOBILMÁNIA

Koncertek után buli hajnalig!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Prielle Kornélia u. 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?