Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
INTERAKTÍV BÁBKIÁLLÍTÁS A KOLIBRI SZÍNHÁZZAL
Békásmegyeri Közösségi Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy igazi családi eseményre, a bábműfajt népszerűsítő, a bábok világának színes, humorban gazdag világát megidéző programokkal várunk kicsiket és nagyokat ezen a délutánon. Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Bábtárának egyik legkiemelkedőbb anyaga a Hincz család hagyatéka. A három generációs vásári bábjátékos dinasztia a 19. század közepétől 1950-ig szórakoztatta a közönséget hazánkban, főként a Városligetben. Kötődésük Óbudával a két világháború közötti időszakban vált szorosabbá, amikor egy helyi fafaragó, bizonyos Fazekas mester 35 figurát készített a család számára. 100 darab marionettből álló gazdag örökségük egy évszázad bábjátszásának formáit, műsor- és stílusváltozásait őrizte meg.

Program:
15.00 órától folyamatosan:
Vitéz László Bábautomata nyereményekkel: Vitéz László jelenetek, Ottokár állatmeséi, a Sárkány hőskölteményei, Csiga úr bánatos monológjai, Bölcs Bagoly áriái…

Bábkészítő műhelyek (ismerkedés a különféle bábtechnikákkal a gyakorlatban)

15.30 Zenés kiállítás megnyitó

16.00-17.00 A Kolibri Színház előadása rendezte: Karel Van Ransbeeck
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Békásmegyeri Közösségi Házban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1039 Budapest, Csobánka tér 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?