Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GOETHEJAZZ: PLATYPUS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Legújabb projektjében Michael Schiefel a kacsacsőrű emlősről mesél történeteket, s aki korábban látta már a német énekest például a MÜPÁ-ban, a Trafóban, vagy a Mediawave-en, annak ez nem is olyan meglepő, hiszen a humor a német énekes egyik alapeleme. Ugyanakkor a tavalyi rangos német ECHO-díjat elnyerő művész és társai egyáltalán nem viccelnek a zenével. Michael Schiefel jelenleg az egyik legérdekesebb figura az európai jazzénekesek között, számos fesztiválszervező kedvence. A cimbalomvirtuóz Lukács Miklóst a hazai közönségnek nem kell bemutatni, a csellós Jörg Brinkmann pedig épp pár hete, az Opus-ban csillogtatta meg lenyűgöző játékát az Eric Vloeimans-féle Oliver's Cinemában.

A trió műsorának ősbemutatója tavaly volt a legendás Moers-i jazzfesztiválon, majd Hollandiában is felléptek, most pedig a BMC Records készít lemezfelvételt az anyagból, mely egyébként már a harmadik BMC-nél megjelenő albuma lesz az énekesnek. Michael Schiefel ezúttal is loopokkal és egyéb elektronikai eszközökkel tágítja hangjának amúgy is egyedülálló kifejezőeszközeit. Az énekhang, cselló és cimbalom harmonikus szimbiózisa olyan szokatlan hangzásélményt hoz létre, amely legalább annyira egyedi és lenyűgöző, mint amilyen a kacsacsőrű emlős…

Közreműködik:

Michael Schiefel - ének
Lukács Miklós - cimbalom
Jörg Brinkmann - cselló

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?