Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MU TERMINÁL C EST 2014 - G.MIOTTO: VIRÁGOM; GERGYE K.TÁRS-MU TERMINÁL-GAÁL M.: A ZÖLD ASZTAL PROJEKT
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
MU Terminál C Est 2014
Guilherme Miotto brazil koreográfus és Gergye Krisztián közös estje
BEMUTATÓGuilherme Miotto: Virágom

Guilherme Miotto hat éve tanítja saját módszerét, az `Instinctive Performance`-ot a Fontys Dance Akadémián Tilburgban és a Theatre Akadémián Maastrichtban. A lengyelországi Szczecinben a 2011-es Grand Prix of Kontrapunkt Fesztiválon koreográfiai munkásságát Magnolia díjjal jutalmazzák. Az amsterdami Cinedans Filmfesztiválon a Best Film for Camera Rework kategória díját kapja. 2013-ban `AsGone` címmel koreográfiát készít a Dansgroup Amsterdam számára, mely produkció az amerikai zeneszerző, Joel Ryan és a belgiumi látványtervező/videóművész Peter Missotten közreműködésével jött létre. ‘UNPUNISHED’ című koreográfiája, mely a hágai Cadance Fesztiválon került bemutatásra, Johnny Lloyd táncos/koreográfussal és Henk Bakker zeneszerzővel együttműködve jött létre.

Előadók:
Barabás Anita és Hoffmann Adrienn

A Gergye Krisztián Társulata, a MU Terminál/ Fejes Ádám és Gaál Mariann koprodukciója:
A ZÖLD ASZTAL Projekt
Kurt Jooss The Green Table - Haláltánc nyolc képben nyomában

A modern balettművészet emblematikus alkotása Kurt Jooss: The Green Table című előadása, melynek bemutatójára 1932-ben került sor Párizsban. Gergye Krisztián Gaál Mariannal közösen olyan elméleti kutatásba fog, amely a lehető legtöbbet derít fel ennek a műnek a megvalósulásáról, akkori fogadtatásáról, tánctörténeti jelentőségéről. A kutatómunka gyakorlati részeként Fejes Ádámmal és a MU Terminállal közösen reprodukciós kísérleteket és kortárs adaptációkat fogalmaznak meg. A nyolc képből álló mű etűdjeit egyenként analizálva olyan kortárs előadásokat terveznek, amely egyrészt kutatja a múltat és társművészeti közegbe is helyezve azt, új összművészeti műveket teremt.

A projekt Stációi:

MU Terminál C est, 2014
A nyitány, a politikusok tánca első kép feldolgozása, klasszikus kontra kortárs tematikában, kizárólag táncművészeti műfajon belül.

MU Terminál B est, 2015
A C esten bemutatott mű továbbgondolása, drámai textusok kontextusában, színművészek behívásával.

Előadók:
Borbély Csaba, Fülöp Gréta, Halász Csilla, Joó Eszter, Kajtár Rita, Kiss Veronika, Sali Gréta, Szabó Franciska, Varga Balázs.


Az est további fellépői:
Terminál Előkészítő - Fejes Ádám
TerMini - Gellén Anna
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!