Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁTKAI ROZINA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
''Ugyanaz az európai hanghordozás, mint például EdithPiafnál, ami néhány dalnak kissé szépia tónusú patinát kölcsönöz. Ötletesen előadott muzsika egy fiatalsággal és kalandvággyal teli hanggal.'' (allaboutjazz.com )

A Pátkai Rozina Quintet tavaly ősszel teltházas lemezbemutató koncerttel ünnepelte az Opus-banVocé e Eu című albumuk megjelenését, illetve, hogy a címadó szerzemény elnyerte 12. Independent Music Awards Közönségdíját jazzdal kategóriában. A fiatal formáció főként latin jazzben utazik, a többségében portugál és spanyol nyelvű dalok hangulata egyrészről a múlt század Latin-Amerikáját idézi, ugyanakkor a hangszerelés teljesen maivá, frissé teszi a szerzeményeket.

A januári, szintén csordulásig megtelt Opus-koncertjük jelezte, hogy a kvintett ''new-jazzbossanovája'' iránt egyre növekszik a hazai érdeklődés, s időközben külföldről is további ígéretes hírek érkeztek. Pátkai Rozina bejutott Made in NY Jazzverseny döntőjébe, így az első öt legjobb énekes között vesz részt a májusi finálén New Yorkban. A legfrissebb értesülés szerint pedig az Independent Music Awards három kategóriában is a legjobb öt között jelölte lemezüket, amelynek címadó dala tavaly ugyanitt lett közönségdíjas.

Közreműködik:

Pátkai Rozina - ének
Pecze Balázs - trombita
Tóth Mátyás - gitár
Soós Márton - nagybőgő
Cseh Balázs - dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?