Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SUBICZ SOUL FUNK FEST, VENDÉG: ANDREW HEFLER
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fergeteges funk-soul sorozat aktuális felvonásában Subicz Gábor zenekara számos énekesnőt követően ezúttal egy férfi szólistát lát vendégül. Az amerikai származású Andrew Hefler színész, rendező, énekes, a budapesti kulturális élet kiemelkedő alakja, választott hazájának 'tiszteletbeli Joe Cockere'. A Grund színház alapítójaként ő honosította meg hazánkban az Amerikában és Nyugat-Európában egyre népszerűbb improvizációs színházi irányzatot, valamint ő a Beugró című tévéműsor színészeinek trénere. Zenei vonalon főként a Kéknyúl Hammond Band énekeseként ismerheti a közönség, de rendszeres fellépője a Random Trip koncerteknek is.

A Opus-est műsorának nagyjából a felében a Motown, illetve Stax/Volt-kiadók klasszikusai csendülnek fel, (például Marvin Gaye-, The Temptations-, illetve OtisRedding-feldolgozások), míg a másik felében a színházi gyakorlathoz hűen itt is az improvizációk kerülnek előtérbe.

Közreműködik:

Subicz Gábor - trombita
Benkő Dávid - billentyűs hangszerek
Csókás Zsolt - gitár
Fonay Tibor - basszusgitár
Csízi László - dob
Andrew Hefler - ének

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Szereposztás
Színész 
Andrew Hefler 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?