Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGONY TRIÓ ÉS SZIRTES EDINA MÓKUS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kovács Ferenc a hazai jazzélet egyik legsokoldalúbb egyénisége, aki csaknem minden műfajban kipróbálta már magát, zenei pályafutását rendkívüli sokféleség jellemzi. Önálló szerzői munkásságát és saját zenei felfogását a Magony együttes 2001-es megalapításával kezdte kiteljesíteni, amelyben megalkotta a 'kortárs parasztzene' műfaját és sajátos nyers, rusztikus stílusát. A Magony számára készült szerzeményeiben a népzenei gyökereket mindig a szabad zene felől közelíti meg, egyfajta kortárs etno-jazzt játszanak.

A zenekar könnyedebb hangzású speciális felállásában Szirtes Edina Mókust találjuk szólista szerepben, aki hegedűn játszik és énekel. Műsorukban többek közt Jancsó Zoltán különleges hangulatú megzenésített versei hallhatók. A két énekessel és két hegedűvel, illetve a hegedű-trombita-zongora hármassal igencsak különleges megszólalású együttes a jazz és a magyar népzene sajátos, letisztult fúzióját hozza létre.

Közreműködik:

Kovács Ferenc - hegedű, trombita
Kovács Zoltán - zongora
Novák Csaba - nagybőgő
Szirtes Edina Mókus - ének, hegedű

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Stáblista
Énekesnő 
Szirtes Edina 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?