Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: LIA PALE (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A szépség és a szörnyeteg modernkori sztorija is lehetne a 2010-ben feloszlott, legendás Vienna Art Orchestra alapító MathiasRüegg és Julia Pallanch, az IPOP (a bécsi Könnyűzenei Intézet) hallgatójának (zenei) egymásra találása.A svájci származású, de már harminc éve bécsi zongorista-zeneszerző, az osztrák jazz egyik doyenje három éve, a VAO feloszlása után, „nyugdíj előtti mellékesként” tartott néhány előadást a Bécsi Zenei és Képzőművészeti Egyetemen, ahol egyik tanítványa volt Julia. A rendkívül tehetséges, gyerekkora óta zenével foglalkozó, több hangszeren is játszó énekesnő, aki többek között egy elektropop banda énekesnője és billentyűse is volt korábban, és a „jazz-kövület” Rüegg rövid úton arra a felismerésre jutottak, hogy ami Liának az első, az Rüeggnek az utolsó nagy lehetőség: megvalósítják Rüegg régi álmát, és Schubert Winterreisen dalciklusát újrafogalmazzák a jazz nyelvén.

A zenei fiatalító kúra során letisztították a közel kétszáz éves dalokról a rájuk rakódott romantikus pátoszt, s a Lia által angolra fordított ciklus az énekesnő melegen csengő, üde hangján és a biztos arányérzékkel játszó kvartett tolmácsolásában az eddig megszokotthoz képest a fájdalom és szenvedés mellett a reményt és az optimizmust is felmutatja Schubert zenéjében.
Igazi zenei ínyencfalat minden nyitott Schubert- és/vagy jazzrajongó számára!

Közreműködik:

Lia Pale – ének
FabianRucker – szaxofon
MathiasRüegg – zongora
Hans Strasser – nagybőgő
Ingrid Oberkanins – dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?