Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: VÖRÖS JANKA E-SERIES - LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Vörös Janka, a 2010-es I. Országos Jazzverseny első helyezettje tavaly szerzett jazzének-előadóművészi diplomát a Kodolányi János Főiskolán. Az e-Series nevű zenekarát a számára leginspirálóbb fiatal tehetségekből alapította 2013-ban. Tavalyi debütálásukra a Magyar Jazz Szövetség szervezésében megrendezett Magyar Jazz Ünnepének fő helyszínén került sor, s e mellett számos sikeres koncertet adtak, például a Gyulai Vár Jazz Fesztiválon világsztárok előzenekaraként léptek fel.

Szintén ebben az évben Janka ösztöndíjat nyert a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítványtól, melynek összegét első lemeze rögzítésére fordította. Az 'introduction' című albumon modern, elektronikus alapokon nyugvó popos jazzt hallhatunk; a főként saját, angol nyelvű szerzemények mellett néhány áthangszerelt amerikai dal is helyet kapott a lemezen.

Közreműködik:

Vörös Janka - ének
Mits Márton - szaxofon
Fövenyi Máté - gitár
Bögöthy Ádám - basszusgitár
Potesz Balázs - dob

Vendégek:
Kelemen Angelika - ének
Pozsár Máté - zongora

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?