Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: CAECILIE NORBY LARS DANIELSSON (DK)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nincs még oly rég, hogy a klasszikus zene, a pop és a jazz között igen magasra emelt falakkal húzták meg a határokat. Különösen jellemző volt ez egy olyan dán polgári családban, amilyenben az operaénekesnő mama és a karmester papa kicsi lánykája élt születésétől fogva, mígnem egy iskolai parti alapjaiban rendítette meg az akkor 14 éves CæcilieNorby zárt zenei világát. A hangfalakból ugyanis a CreedenceClearwaterRevival zenéje bömbölt… Egy csapásra minden megváltozott, s a dánok elsőszámú jazz-dívája, ha zenéről van szó, azóta is csak a szívére hallgat – mindenféle műfaji megkötöttség nélkül.

Férjével, a bőgőn és csellón egyaránt lenyűgöző LarsDanielssonnal, akit a közelmúltban teltházas triókoncerten hallhattunk a BMC koncerttermében Leszek Możdżerrel , ma meghitt kamara-jazzt játszanak az Opusban – meglepő műsorral. A szokványos sztenderdek helyett ugyanis Leonard Cohen, Paul Simon, Bob Dylan, Tom Waits, John Fogerty dalai, valamint The Cult-, The Temptations-, Nine Inch Nails- és Soundgarden-átiratok hangzanak el legutóbbi, SilentWays című lemezükről. A fent jelzett nyitottság jegyében készült, kvintett formációban elkészített album anyagát a mai koncerten a legtisztább duóhangzásra desztillálják: az énekhang és a cselló, illetve bőgő összjátékára csupaszított előadás szólaltatja meg mindezt az érzelmi töltést, spiritualitást és energiát, ami a lemezből árad.

Közreműködik:

CaecilieNorby - ének
LarsDanielsson - nagybőgő

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?