Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SZŐKE NIKOLETTA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az utóbbi éveket tekintve nincs még egy magyar jazzmuzsikus, aki olyan magas lemezeladási mutatókkal bírna a nemzetközi színtéren, mint Szőke Nikoletta. Japán kiadója tavalyig bezárólag öt nagy sikerű lemezt jelentetett meg a 2012-es Junior Prima díjas énekesnőtől, s időközben a hatodik lemez is felvételre került. Ez utóbbi anyag egészen különleges vállalkozás, hiszen az albumon klasszikus szerzők darabjai hallhatók, de Szőke Niki szerint ez nem egy átlagos crossover lemez, hanem ''ízig-vérig jazz, mivel a közönség számára teljesen úgy tűnhet, mintha az eredeti kompozíciók a saját számaink lennének''. A darabok átgyúrásában a régi zenésztárs, Szakcsi Lakatos Róbert mellett az énekesnő férje, Barcza-Horváth József vállalt oroszlánrészt, aki a mostanság a nagybőgős szerepkör mellett már zenei producerként is jegyzi a kvartett CD-it. Számtalan zenei korszak népszerű, illetve kevésbé közismert szerzője is felbukkan az albumon, a mostani koncerten például Bach, Jules Massenet, vagy Samuel Barber művei szólalnak meg. Az énekesnő elmondása alapján külön izgalmas feladat volt ezekre a kompozíciókra angol nyelvű szövegeket írni, illetve azokat ''összevadászni'', amelyek jó alapanyagként szolgáltak a ''Szőkésítéshez''. Az est folyamán egyébiránt magyar és portugál nyelvű dalokat is hallhatunk, sztenderdek és saját szerzemények is bőséggel műsorra kerülnek.

Közreműködik:

Szőke Nikoletta - ének
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Juhász Márton - dobAz Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Stáblista
Énekesnő 
Szőke Nikoletta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?