1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
100 % ZENE - SZENTPÉTERI CSILLA BAND KONCERT
Budapest Kongresszusi Központ
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
799 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
100% ZENE – Szentpéteri Csilla & Band a Budapest Kongresszusi Központban
2014. június 7. este 7 óra

Szentpéteri Csilla nemzetközi mércével mérve is egyedülálló képességű előadóművész és zeneszerző.
Zongoristaként szenvedélyes, virtuóz játékmód, dinamikus színpadi jelenlét jellemzi.
2000-ben jelent meg “Üzenet” című albuma, mellyel úttörő szerepet vállalt az azóta egyre divatosabbá váló műfaj, a crossover népszerűsítésében. Mára már számtalan követője akadt, de még mindig ő ennek az irányzatnak a legeredetibb, leghitelesebb hazai képviselője.
Nem csak professzionális előadó, de nyitott, szabad szellemű, kreatív zeneszerző is, aki egyformán otthonosan mozog a régi zene és a modern hangstúdiók világában. Zeneműveit, átdolgozásait maga hangszereli lenyűgöző fantáziával, pazar ötletekkel ötvözve a régit az újjal. Sokszínű világában a komolyzene artisztikus elegancája találkozik a latin zenék életörömével, pezsgő ritmusával, a rock elementáris energiájával, a jazz játékosságával vagy a keleti dallamok misztikumával. Így találkozhat egy időben, egyszerre a pódiumon Mozart, Piazzolla és Chick Corea.

Különféle formációkkal lép színpadra - zenekarának alapját egy állandó kvartett alkotja, de a gitárokat és ütőshangszereket gyakran egészítik ki egyéb szólóhangszerek – pl. hegedű, trombita, harmonika – változatos módon gazdagítva a hangzást.

Folyamatosan megújuló koncertjein mindig képes meglepetést okozni, de biztosan számíthatunk elmaradhatatlan sikerszámainak előadására is, mint pl. a Vihar, Sirály, La Campanella...stb.

A “100% zene” szinte teljes keresztmetszetét adja az elmúlt évek termésének, sok ponton találkozik a nemrég megjelent “Best of” album újragondolt zeneszámaival, azonban bemutatásra kerülnek új szerzemények is, melyek az ősszel megjelenő következő lemez előfutárai.

A látvány és a fények hangsúlyos kiegészítői a produkciónak, az esztétikai élmény szintén hozzájárul ahhoz, hogy a zene kivételes, katartikus ünnepévé varázsolja az estét, mindenkinek megadja azt, amire vágyik, örömet, szabadságot, ritmust és harmóniát, nem utolsósorban a legmagasabb színvonalú szórakozást.

Akik a színpadon a zongorán túl a hangulatért felelnek:

Kormos Janó – gitárok
Kovács “Öcsi” Ferenc – jazztrombita, hegedű (a Djabe oszlopos tagja )
Balogh Roland – gitárok
Hárs Viktor – bőgő, bass
Szendőfi Balázs – bass
Takács Márton – percussion
Kovács Norbert – dob

Stáblista

Zongoraművész Szentpéteri Csilla

Helyszín

Budapest Kongresszusi Központ
Budapest, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!