Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VODKU KONCERT AZ ELSŐ 22 ÉV
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az első 22 év – VODKU
lemezbemutató és - ajándékozó világzenei koncert
A koncert ideje: 2 és fél óra, egy szünettel A Vodku zenekar közép- és kelet-európai népzenei motívumokat modern zenei elemekkel és saját dalszövegeikkel ötvöző műsorát több, mint két évtizede élvezheti a koncertlátogató és zenehallgató közönség. A zenekar az elmúlt években Budapest szinte valamennyi jelentős koncerthelyszínén fellépett, keresztül-kasul bejárta Magyarországot, több alkalommal koncertezett tucatnyi európai országban, és szinte hazajáró vendégek Mexikóban, ahol eddig három nagy sikerű turnét bonyolítottak le.

A zenekar tagjai rendszeres közreműködői a Radnóti Színház darabjainak: hat bemutatóhoz írtak kísérőzenét és dalszövegeket, jelenleg is két előadásban játszanak. Idén jelenik meg a Vodku sorrendben hatodik nagylemeze, amelyen a közelmúltban született új szerzemények mellett az elmúlt évtizedek legjobb dalainak újragondolt változata is szerepel majd. Ennek a múltat a jelennel ötvöző és a jövőbe mutató, neves vendégművészek közreműködésével előadott műsornak ad otthont július 12-én a Városmajori Szabadtéri Színpad.

A nézők a jegy mellé ajándékba kapják a lemezt a helyszínen - a készlet erejéig!

A zenekar tagjai:

Bede Sarolta – ének, furulya, harmonika, kazu
Bata István – gitár, ének
Szabó Árpád – hegedű, ének
Takács Szabolcs – basszusgitár, nagybőgő, gitár
Bakos Csaba – ütőhangszerek
Nemes János – szaxofon, fuvola, kaval
Vázsonyi János – szaxofon

Vendégek:

Tompos Kátya
Szirtes Edina "Mókus"
Adorjáni Bálint
Kardos Dániel - gitár
Kiss Attila - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?