Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VODKU KONCERT AZ ELSŐ 22 ÉV
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az első 22 év – VODKU
lemezbemutató és - ajándékozó világzenei koncert
A koncert ideje: 2 és fél óra, egy szünettel A Vodku zenekar közép- és kelet-európai népzenei motívumokat modern zenei elemekkel és saját dalszövegeikkel ötvöző műsorát több, mint két évtizede élvezheti a koncertlátogató és zenehallgató közönség. A zenekar az elmúlt években Budapest szinte valamennyi jelentős koncerthelyszínén fellépett, keresztül-kasul bejárta Magyarországot, több alkalommal koncertezett tucatnyi európai országban, és szinte hazajáró vendégek Mexikóban, ahol eddig három nagy sikerű turnét bonyolítottak le.

A zenekar tagjai rendszeres közreműködői a Radnóti Színház darabjainak: hat bemutatóhoz írtak kísérőzenét és dalszövegeket, jelenleg is két előadásban játszanak. Idén jelenik meg a Vodku sorrendben hatodik nagylemeze, amelyen a közelmúltban született új szerzemények mellett az elmúlt évtizedek legjobb dalainak újragondolt változata is szerepel majd. Ennek a múltat a jelennel ötvöző és a jövőbe mutató, neves vendégművészek közreműködésével előadott műsornak ad otthont július 12-én a Városmajori Szabadtéri Színpad.

A nézők a jegy mellé ajándékba kapják a lemezt a helyszínen - a készlet erejéig!

A zenekar tagjai:

Bede Sarolta – ének, furulya, harmonika, kazu
Bata István – gitár, ének
Szabó Árpád – hegedű, ének
Takács Szabolcs – basszusgitár, nagybőgő, gitár
Bakos Csaba – ütőhangszerek
Nemes János – szaxofon, fuvola, kaval
Vázsonyi János – szaxofon

Vendégek:

Tompos Kátya
Szirtes Edina "Mókus"
Adorjáni Bálint
Kardos Dániel - gitár
Kiss Attila - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?