Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÖRKÉNY: DRÁGA GIZÁM
Bárka Színház - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
DRÁGA GIZÁM!
kétszemélyes játék

Felvételről énekel: Závodszky Zoltán E groteszk történet főhőse özvegy Orbán Béláné, s a darab valójában az õ véget nem érő vitája, szájaskodó, alakoskodó, még a hazugságtól sem visszariadó pörlekedése mindenkivel, aki körülveszi: a lányával, a szomszédnőõjével, s legfőképpen az ő München közelében élő nénjével, Gizával. Körömszakadtáig harcol, hogy zűrzavaros, értelmetlen és reménytelen szerelmét ráerőszakolja a világra... Ez a szerelmi háromszög csak abban különbözik elődeitől, hogy szereplői nem tizen-, nem is huszon-, hanem hatvan-egynéhány évesek... Orbánné a természet törvényeivel harcol, mert semmibe veszi az öregséget, és hadat üzen a halálnak. (Örkény István)
  Szereposztás
Színész 
Meszléry Judit 
Színész 
Palásthy Bea 
  Stáblista
ÖRKÉNY ISTVÁN MACSKAJÁTÉK című kisregényét stúdiószínpadra alkalmazta 
Bereményi Géza 
Rendező 
Berényi Gábor 
Rendező asszisztens 
Péti Krisztina 
Díszlet 
É_Kiss Piroska 
Jelmez 
Tordai Hajnal 
Súgó  
Horváth Katalin 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bárka Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod a személyidet vagy a jegyed okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?