Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PESTI VIGADÓ ÜNNEPI KONCERT - BEETHOVEN-MŰVEK CARLO PONTI - CLAUDIA YANG
Pesti Vigadó. - Pesti Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 144 értékelés alapján
  Leírás
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Nemzeti Múzeumba, Carlo Ponti dirigálásával, és Claudia Yang zongoraművész közreműködésével meghirdetett MÁV Szimfonikus Zenekar koncert 2014. március 26-án, este fél 8-kor a Pesti Vigadóban kerül megrendezésre! A megváltott jegyek ÉRVÉNYESEK, vagy a vásárlás helyszínén 2014. március 25-ig VISSZAVÁLTHATÓK!Carlo Ponti Jr, nemzetközi hírnévnek örvendő karmester, az egyik legnevesebb olasz művészcsalád tagja.
A családi háttér inspirálására – édesapja a legendás, egykori filmproducer Carlo Ponti Sr, édesanyja világsztár filmdíva Sophia Loren – pályafutást gyerekszínészként kezdte. A fiatal művész napjainkban a világ neves koncerttermeinek, így Róma, Milánó, Moszkva, Los Angeles, Bécs ünnepelt művésze, aki a legismertebb zenekarok dirigenseként lép közönség elő. Többek között a Festival d’Echternach, Festival Vancouver, St. Petersburg Palaces Music Festival, Festival Internacional de Musica de Villena, Napa Valley Festival del Sole, Tuscan Sun Festival, és a Köln Musik Triennale nemzetközi fesztiválok közreműködője.

Claudia Yang kínai zongoraművész ez év februárjában vette át a “Pro Cultura Hungarica” díjat, melyet Orbán Viktor miniszterelnök kínai látogatása során adták át. A számos nemzetközi elismeréssel rendelkező művész óriási sikerrel szerepel többek között Bécsben, Prágában, Indonéziában, Malaysiában, Prágában és Kína számos nagyvárosában.

A nagy múltú MÁV Szimfonikus Zenekar együttes olyan sztárokkal lép rendszeresen színpadra, mint Plácido Domingo, José Carréras, Zubhin Mehtha és számos koncertet adott az egykori legendás tenorral Luciano Pavarottival is.

Az est díszvendége:

Őexcellenciája Xiao Qian
a Kínai Népköztársaság Magyarországra akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövete

Fővédnök:
Szijjártó Péter
a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára és a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért és a magyar-kínai kétoldalú kapcsolatok összehangolásáért felelős kormánybiztos
Védnök
Wintermantel Péter
a Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkára


MÁV Szimfonikus Zenekar – GuliAnd koprodukció

www.mavzenekar.hu


www.guliand.co.uk


  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1051 Budapest, Vigadó tér 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?