Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY TOWER-BOGGIE (CSEMER BOGLÁRKA ZENEKARA)
Margitszigeti Víztorony Kerengő

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Csemer Boglárka BOGGIE
Jazzy Tower-koncert
2 óra, egy szünettel Csemer Boglárka, BOGGIE, fiatal dalszerző és énekesnő kisgyermek korától az éneklés és a zene megszállottja. Komolyzenei tanulmányai után a Kőbányai Jazz Stúdió ének szakán tanult. Ezután találkozott azóta állandósult zongoristájával és szerzőtársával, Sebestyén Áronnal, akivel egyik első közös szerzeményüket, a Japánkert című dalt a Magyar Jazzszövetség különdíjjal jutalmazta.

Boggie már több éve zsűritag volt a budapesti Francia Intézet Chanson-versenyén, amikor 2013 áprilisában megjelent első, háromnyelvű albuma. A kizárólag saját szerzeményekből álló lemez a Tom-Tom Records gondozásában látott napvilágot, majd a Mahasz eladási lista 4. helyéig kúszott, és a 3. helyen indított az amerikai Billboard magazin jazz album listáján, illetve ugyanott 17. a világzenei albumok között.

Boggie fellépett többek között a Sziget Fesztiválon, a Budapest Music Centerben, a párizsi Jazz Sur Seine fesztiválon, Frankfurtban, Amszterdamban és Bécsben.

2013 decemberében készült el első videóklipje, Parfüm/Nouveau Parfum címmel, amely meghozta számára a világhírnevet. A francia és a magyar nyelvű verzió egyaránt hatalmas népszerűségre tett szert, több mint 10 millió ember volt kíváncsi rá alig néhány hét leforgása alatt. Készített vele interjút a német RTL, a Good Morning Amerika, jelent meg róla cikk az ELLE francia kiadásában, valamint több száz hazai és nemzetközi hírportálon.

Csemer Boglárka BOGGIE - ének
Sebestyén Áron – zongora
Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló
Szabó Tamás - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?