Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY TOWER - VÁCZI ESZTER AND THE QUARTET
Margitszigeti Víztorony Kerengő

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
A Váczi Eszter Quartet 2009-ben megjelent Vissza hozzád című első albuma alig egy év leforgása alatt aranylemez lett, 2011 januárjában pedig elérte a platina fokozatot. Az egy dal kivételével kizárólag saját szerzeményeket tartalmazó korong sikere túlszárnyalt minden előzetes várakozást. A formáció a mai zenei piacon elsőként jelentkezett magyar nyelvű jazz dalokkal, ami eddig nem volt jellemző a műfajra.

A 2002-ben alakult csapat kezdetben sok más zenekarhoz hasonlóan örökzöld jazz standardek feldolgozásait játszotta, majd a Tom-Tom kiadó fantáziát látott a szerzeményekben, és a zenekar mögé állt. A megjelenést követően a rádiók azonnal játszani kezdték a dalaikat, és több koncertmeghívást is kaptak.

Így jutottak el Erdélybe és Szlovákiába, Párizsban két alkalommal koncerteztek, többek között a Jazzy Colors jazzfesztiválon. 2009-ben Orosz Dénes az ő lemezükről választott főcímdalt a Poligamy című filmjéhez.

A zenekar nemrég jelentette meg harmadik lemezét Belső tenger címmel, amely 11 új szerzeményt tartalmaz. A dalok kitűnő hangzása Helik Hadar hangmérnök szakértelmének köszönhetően világszínvonalú.

A zenekar tagjai:
Váczi Eszter – ének
Gátos Bálint baszzusgitár
Gátos Iván – billentyűs hangszerek
Mike Zsolt – dobok
Schneider Zoltán – gitár
  Stáblista
Énekesnő 
Váczi Eszter Quartet 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?