Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÚZSA MAGDI KONCERT
Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér - Hangvilla Multifunkc. Közösségi Tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 176 értékelés alapján
  Leírás
Rúzsa Magdi koncert a HangvillábanRúzsa Magdi Artisjus-díjas énekesnő ad koncertet a veszprémi Hangvillában április 26-án (szombaton) este nyolc órakor.
A kedvelt énekesnő pályája 2006-óta töretlenül ível felfelé. A többszörös arany és platina lemezes előadó 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje és szerzői különdíjasa volt. A 2011 november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal teli estjét eddig 30 ezer ember látta. A produkció a Pesti Színház repertoárjában szerepel
immár harmadik évada. Rúzsa Magdi Szerelem című dala 2013-ban nagy sláger lett, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét.
  Stáblista
Énekesnő 
Rúzsa Magdi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?