Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPIRIT SZÍNHÁZ: MICHEL LEGRAND EST MALEK ANDREA ÉS A TRIO MIDNIGHT
Spirit Klubszínház - Budapest Jazz Club - Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1990-ben alakult Trio Midnight együttes a mai magyar jazz három jelentős egyéniségét egyesíti egy formációban.Az elmúlt 20 év alatt jelentős nemzetközi hírnévre tettek szert. Számos rangos európai fesztiválon és jazz klubban léptek fel világhírű szólistákkal közösen, egyénileg pedig olyan világhírű muzsikusokkal játszottak már mint Pat Metheny, Frank Zappa, Steve Grossmann, Randy Brecker, Chris Potter, Tim Ries, és még sokan mások. Malek Andrea és a Trió Midnight több ízben koncerteztek már együtt. Legújabb, közös projektjükben Oláh Kálmán Michel Legrand slágereit dolgozta fel, melyek olyan híres filmekből valók, mint a Yentl, Cheerbourg-i Esernyők, Egy nyáron át, vagy a Thomas Crown affair.

Malek Andrea - ének
Oláh Kálmán - zongora
Egri János - nagybőgő
Balázs Elemér - dob
  Stáblista
Énekesnő 
Malek Andrea 
Zongoraművész 
Oláh Kálmán 
Nagybőgőművész 
Egri János 
Dobművész 
Balázs Elemér 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?