Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÚLT ÉS JELEN – VÁROSI SÉTA MAGYAR NYELVEN - BTF
Art Quarter Budapest, CAFe Budapest 2015 - Art Quarter Budapest

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület szervezésében, az Állami Operaház elől kulturális, gasztronómiai séta indul a zsidó negyedbe. A közös barangolás során az érdeklődők fiatal idegenvezetők kalauzolásában járhatják végi a régi zsinagógákat, a fontosabb épületeket. Ellátogathatnak a zsidó kispolgárok, kocsisok, fuvarosok és hordárok zsinagógájába, valamint a zsidónegyed zsinagóga-háromszögének utolsóként felépült zsidó templomába, a Pesti Autonóm Ortodox Izraelita Hitközség modern, szecessziós épületébe is. A séta végén élőzene, borok és zsidó ízek kóstolója a Kazinczy utcai Kazimir Bisztróban.

A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület szervezésében.

Találkozó a Magyar Állami Operaház előtt.

A séta nyelve magyar.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út 48-50. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?