Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MITEM - ELSŐ SZERELEM
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Samuel Beckett: Első szerelem
Debreceni Csokonai Színház, Magyarország
Rendező: Gemza PéterAz Első szerelem egyike Beckett első, franciául írt novelláinak. A novellákból született előadás egyszerre cinikus és humoros darab, egy félénk, egoista ember belső világába vezet el bennünket. Egy napon - egy szinte észrevehetetlenül szövődő viszonyon keresztül - a főhős életében először ismeri meg a „szerelem” szó jelentését. A padon egyedül üldögélő „én” mellett megjelenik egy másik, egy nő. Akarata ellenére kötődni kezd hozzá, gondolatai szabadságát nyeri vissza a nő közelségében.
  Szereposztás
Színész 
Mészáros Tibor 
  Stáblista
Rendező 
Gemza Péter 
Díszlet 
Gemza Péter 
Jelmez 
Gemza Péter 
Dramaturg 
Márton Imola 
Rendező asszisztens 
Sóvágó Csaba 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?