Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ASCHER OSZKÁR SZÍNHÁZ BEMUTATJA: „RÉGEN VAN” – VÁLOGATÁS KARINTHY FRIGYES MŰVEIBŐL
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A 126 éve született Karinthy Frigyesnek, a magyar irodalom valaha volt talán legsokoldalúbb és legszórakoztatóbb alakjának komoly és könnyed gondolatait, sziporkázó szellemességű szövegeit, jeleneteit idézik meg, játsszák el az Ascher Oszkár Színház tagjai.„Igen, ez az, amit csak így tudok nevezni, „régen van”. Idők rohanó hullámaiban mindig, mindig a keletkező múlt, emlék, valaki számára, aki még nincsen - kép, valakiről, aki már nem lesz... az eljövendő képzelet futó káprázata vagyunk csak, egy ötletének, egy szeszélyének tetszett bennünket felidézni néhány pillanatra...

Ezt játszottuk aztán, „régen van”-játékot néhány percig, azon az alkonyon, nevetgélve és csodálkozva - hogy ez milyen régi, régi, régi dolog, ez a tó, ez a rozoga vitorla, ez a régi szerelmespár...”

Az előadásban monológok és jelenetek váltogatják egymást, amelyek mind hangulatukban, mind nyelvezetükben széles skálán mozognak, s igyekeznek a köztudatban élő, meglévő Karinthy-képet árnyalni, rámutatva annak sokféleségére, egyszerre lehengerlően komikus és mélyen tragikus j ellemzőire.

Az előadás időtartama: kb. 2X 80 perc egy szünettel.

Szereplők:

Kis Nikoletta
Kecső Andrea
Kozma Fanni
Littai Fanni
Madarász Vanda
Schubert Kati
Bella Gábor
Sugár Krisztián
Ökördy Kornél

Az előadás mozaikszerű, 20 jelenetből álló felépítése miatt az egyes szereplők több szerepet is alakítanak.

Az előadás munkatársai:

Hegyi Norbert – rendező
Orosz András – technikus
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?