Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BEMUTATÓ FLASHBACK – EGY KIÁLLÍTÁS KÉPEI
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 861 értékelés alapján
  Leírás
Duda Éva Társulat: FLASHBACK - Egy kiállítás képei

Visszatekintés a múltba, szorosan összekapcsolódva jelenünkkel, napjainkkal. Megelevenítünk néhány meghatározó zenei művet, olyan jeles szerzőktől, mint Muszorgszkij, kiegészítve az estet más kiváló komponisták alkotásaival, mint Górecki, Kilar vagy Dvořák. Munkáik fontos lenyomatai egy-egy kornak, korszaknak és életérzésnek. Mai szemmel és érzékekkel fogalmazzuk újra a múlt világát, gyökereinket keresve merítkezünk meg az időben, eljutva napjainkhoz. Gondolati, formai és emocionális kapcsolatot létesítve barangolunk jelen és múlt között, letűnt korok világában, a rendkívüli hangzások és a modern élet képei között. A Flashback történetiség nélküli etűdök sora, mely szabadon világít rá a bennünk lakozó kitörölhetetlen események lenyomatára. Képek egymásba olvasztása, a zenét testekre formáló pillanatok kifejezése - önmagunk megértése és a zene élvezete céljából.

Zenec: Válogatás Muszorgszkij, Ravel, Górecki, Dvořák, Purcell, Kilar és Philip Glass műveiből
Írott zene: Kunert Péter
Díszlet: Mindák Gergely
Jelmez: Németh Fruzsina
Fény: Payer Ferenc
Produkciós asszisztens: Czveiber Barbara

Látvány, koreográfia: Duda Éva

Az előadás a Duda Éva Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.
  Stáblista
Koreográfia 
Duda Éva 
Jelmez 
Németh Fruzsina 
Díszlet 
Mindák Gergely 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?