Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

DUMA IMPRÓ
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház-Kamarat.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 2025 értékelés alapján
  Leírás
Hogyan lehet felkészülni az improvizációra? A kérdésben máris ott az ellentmondás. Nem lehet felkészülni, vagy ha igen, akkor úgyis felesleges.

Érdeklődő kérdéseimre kevés választ kaptam, még azoktól is, akik az előadás debütálásakor, február 26-án este a Corvin Dumaszínház színpadán állnak majd. Többen nevetve mondták, hogy „majd meglátjuk”, és abban szinte mindenki egyetértett, hogy „ők is kíváncsian várják”.

A leginkább használható választ Litkai Gergely, a társulat főszerkesztője adta: „Óriási impró dzsembori lesz!”. Ez a rejtélyes mondat szabadfordításban annyit jelent, hogy a szereplők különféle szituációkba helyezik magukat, felvetnek egy-egy témát, aktualitást, és erre reagálnak improvizatív eszközökkel, humorosan.

Az este szereplőit egy hatfős keret alkotja, akik közül hárman vendégművészként éreznek.Bánki Gergely, színész, többek között a Buhera mátrix, a Fekete kefe, vagy a Nexxt című filmekből lehet ismerős. Fodor Annamária, a Thália Színház művésznője, akit sokat már az utcán is Timinek szólítanak, a Munkaügyek című IrReality show egyik főszerepe után. Vinnai András, színész és író, többek között a Mikroszínpadon, tavaly ősszel bemutatott, A humor forrása című darab szerzője.

A vendégeket gondos házigazdaként fogadják a Dumaszínház tagjai. Így például Mogács Dániel, a lázadás nagymestere, aki a Rohan(d)ó élet legfőbb kritikusa, Kovács András Péter, aki már mindent kipróbált, amit a humorban ki lehetett a kabaréjelenet-, tévésorozat-, és könyvírástól kezdve a tematikus önálló estekig és a jazz-up comedy-ig. És persze Janklovics Péter, színész-humorista, az örökmozgó stand-up komikus, aki volt már a Sziget arca, de Michael Jackson-hasonmás is, legalábbis hangban és mozgásban.

És hogy ezek után mi fog ott történni? Legyen meglepetés. „Óriási impró dzsembori.” Ez az egy, ami biztos.

2014-től a Duma Impró előadás az Alternatív Stand up fellegvárába, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházba költözik.
  Szereposztás
Színész 
Bánki Gergely 
Színész 
Fodor Annamária 
Színész 
Vinnai András 
  Stáblista
Humorista 
Janklovics Péter 
Humorista 
Kovács András Péter 
Humorista 
Mogács Dániel 
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is!
  Cím
  Hogy tetszett?