Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BADÁR SÁNDOR ÉS FÁBRY SÁNDOR
Corvin Dumaszínház - Corvin

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 2069 értékelés alapján
  Leírás
Dumaszínház est

Badár Sándor:
A bakterházból indult, és bár az óta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. Többszöri átszállás után a sín-házból végül a Dumaszínházba érkezett, ahol segített letenni a talpfákat. Improvizatív humorista és karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható. Karrierjét mindig is nagyban befolyásolta az állatokhoz fűződő viszonya, így a Boldog lovak mellett Papírkutyákat, egyCitromdisznót, sőt, még egy Vattatyúkot is Kontroll alatt kellett tartania, mielőtt megérintette volna A média diszkrét bája. Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika is behódolt neki. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz teleshop-nyelviskolát is elvégzett.   Fábry Sándor:
Klasszikus, amerikai típusú talkshow-jában már fontos szerephez jutott a stand up comedy is, melynek vitathatatlanul ő az egyik legmeghatározóbb alakja. Nem csupán magas szinten gyakorolja a műfajt, de nagyban támogatja a fiatal tehetségek felfedezését is. Stábjában olyan neves humoristák dolgoztak, előbb csak a háttérben, később a Showder Klub révén a közönség elé lépve, mint Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Kiss Ádám, vagy éppen társulatunk alapító-főszerkesztője, Litkai Gergely.
Fábry Sándor tevékenyen részt vett a Dumaszínház alapításában és népszerűsítésében, eleinte sokszor fellépett a Godot Kávéházban. A kapcsolat persze sosem szakadt meg, hiszen a show-mester minden lehetőséget megragadott, hogy a magyar humor ezen ágának fejlődését elősegítse.
Bár jó ideig csak alkalmi jelleggel, vendégművészként látogatta a Dumaszínházat, egyedi stílusa, meglátásai, lexikális tudása és széleskörű műveltsége és az ezekből adódó különleges hangulatú fellépései mindig nagy sikert arattak a közönség soraiban.
  Stáblista
Humorista 
Badár Sándor 
Humorista 
Fábry Sándor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
1082 Budapest, Corvin sétány 1/b Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?