Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUXFUNK HIP HOP/RB CLASSIC PARTY + GLAMOROUS COMPANY
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az asztalfoglalást 21 óráig tudjuk tartani, aki később érkezik, annak sajnos nem lesz meg a lefoglalt helye.

2 rendezvény, azaz egy elő r&b- és hiphop-koncert + Luxfunk fergetegparty 1 belépő áráért, amelyből 21 óráig 500 Ft lefogyasztható.

Az Orfeum és a Luxfunk Radio bemutatja...
Luxfunk Hip Hop/R&B Classic Party


Az Orfeumban minden hónapban egyszer összegyűlnek azok, akik odavannak a funkzenéért, a gondosan összeválogatott, és mérnöki pontossággal egybekevert zenefolyamért. A Luxfunk Party-sorozatban megtalálja a magának valót minden 25 év feletti: a fiatalabb és az idősebb is.

  A bulikon a 70-es, 80-as évek legnagyobb funk-alapzenéi, valamint a 90-es évek és az ezredforduló legfinomabb soul- és r&b-csemegéi szólnak.

  A budapesti Luxfunk Party-kon a Luxfunk dj-k –ezúttal DJ Forest és DJ Nara – szettjét élő (funk)koncert előzi meg, a vendégeket könnyű vacsorával várjuk.

  Igazi szenzáció, hogy DJ Nara személyében szeptember 12-én áll először női Luxfunk dj a keverőpult mögé.

Ezen felül a zenei ránctalanítás funkoptikumában vérfrissítést, igazi fiatalítást hajtunk végre, hiszen az 1990-es évek, az ezredforduló és napjaink legnépszerűbb r&b- és hiphop-csemegéit hozza el a Glamorous Company.

  ------------------------------------------
 
Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 22 óráig  
Vendégeinknek a Corinthia Hotel Hársfa utca felől nyíló, őrzött parkolójában, 20 óra után 50%-os parkolási kedvezményt tudunk biztosítani a szabad helyek függvényében. Helyet előre foglalni nincs lehetőség. A kedvezmény igénybe vételéhez kérjük, távozás előtt adják át parkolójegyüket egyik kollégánknak, hogy lepecsételhessük, mielőtt azt a szálloda recepcióján érvényesítik!

  Szeretnénk, ha programjaink egyre több vendéghez juthatnának el, így ennek érdekében a kommunikációnk részeként estjeinkről fotók készülnek. A vezetőség fenntartja a jogot a fotók felhasználásához, különösen az Orfeum weboldalán és Facebook-profiljainkon való megjelenítéshez. Amennyiben ezzel kapcsolatban ellenvetése van, kérjük, jelezze; ennek hiányában a hozzájárulás megadottnak tekintendő! Köszönjük!

  A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?