Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PARTI NAGY LAJOS: ÁTRIUMKLORID (AVAGY A SZÍNÉSZ ÖTSZÖR)
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Önfeledt nevetésben és elgondolkodtató pillanatokban gazdag estére számítson, aki megtekinti az Átrium Film-Színház: Átriumklorid – avagy a színész ötször című produkcióját.

Zsúfolt telt ház előtt játszik két fantasztikus színész, Bíró Kriszta és Hevér Gábor esténként az Átriumban. Hétköznapi emberek csöppet sem hétköznapi titkairól mesél nekünk Parti Nagy Lajos egy felvonásban, két színésszel, öt jelenetben. Az író finom humora, és a két művész bravúros játéka felejthetetlen élményt nyújt.

A nézők az előadás végén részesei lehetnek Hevér Gábor zamatolásának. A Kino Kávézó legendás házi kenyerét 7 féle só közül választva ízesíthetik a kísérletező kedvű vendégek.

„Ezzel én nem csak szórakozgatom. Hanem, mint talán észre tetszettél venni, pénzt is keresek. A zamatozással. Amiből ugye fenntartjuk az életünket. Közös életünket. Az én meglehetősen veszélyes hobimmal. Ami munka! Annyira, hogy hivatalosan az ólombányászat elé van kalibrálva az INO besorolásában. Tudod hány só-szakíró van az országban? „ Parti Nagy Lajos
  Szereposztás
Színész 
Bíró Kriszta 
Színész 
Hevér Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Néder Panni 
Dramaturg 
Marsalkó Eszter 
Díszlet 
Tihanyi Ildikó 
Jelmez 
Tihanyi Ildikó 
Író 
Parti Nagy Lajos 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!