Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAGYAR VIRTUÓZOK KAMARAZENEKAR KARÁCSONYI KONCERT
Laffert kúria

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Változatos repertoárral és neves fellépőkkel indít új koncertsorozatot a Magyar Virtuózok Kamarazenekar a gyönyörűen felújított barokk stílusú Laffert kúriában. Az épület nem csak Dunaharaszti kulturális központjaként funkcionál, de ideális helyszíne a különböző zenei stílusokat felvonultató komolyzenei koncertsorozatnak.

A világjáró MAGYAR VIRTUÓZOK KAMARAZENEKAR, amely 1988-ban alakult a Zeneakadémián akkor végzett kiváló fiatal muzsikusokból. A csak vonósokból álló együttes az évek során széles repertoárt épített fel, melyben hangsúlyos szerepet játszanak a romantika kiemelkedő alkotásai. A zenekar tovább öregbíti a magyar vonószenekari kultúra hírét a világban.
Vezetője Szenthelyi Miklós, világszerte koncertező hegedűművész, Kovács Dénes tanítványaként végzett a Zeneakadémián, ma a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem vonós tanszakának docense. A koncertekre tehetséges ifjú hegedűművész tanítványait választja partneréül.
  Stáblista
Zenei vezető 
Szenthelyi Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?