Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRESTI KONCERTEK SOROZAT A MAGYAR VIRTUÓZOK KAMARAZENEKAR KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
Laffert kúria

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ha a kellemes nyári estéket értékes, komolyzenei koncertek hallgatásával szeretné tölteni, nem kell mást tennie, mint eljönni a Laffert Kúriába.

Minden nyári hónapra jut egy szabadtéri hangverseny a gyönyörű barokk kertben a Magyar Virtuózok Kamarazenekar előadásában.
Júniusban operett esten lép fel Oszvald Marika, Kollár Péter Erik a Hungarooperett fiatal sztárjaival. A zenét a kúriában már ismert Szalon Royal Orchestra zenekar szolgáltatja. Júliusban zongoraversenyt ad a Bizják Dóra-Zentai Károly zongoraművész házaspár, kamarazenekari kísérettel. Augusztusban filmzenékkel és világslágerekkel búcsúztatjuk a nyarat, ismét igazi sztárvendégekkel: Fellép a Magyar Virtuózok Kamarazenekar vezetője, Szenthelyi Miklós, a világszerte elismert Kossuth-díjas hegedűművész, Budapest díszpolgára, valamint Faludi Judit, Liszt-díjas gordonkaművész. Minden zenekedvelőt szeretettel várunk nyáresti koncertjeinkre!  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?