Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SUBTONES - OPUS LIVE LEMEZFELVÉTEL
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A trombitás Subicz Gábor által vezetett groove-válogatott, a Subtones élő lemezfelvételt készít az Opus deszkáin. A pimaszul fiatal muzsikusokból álló brigád fáradhatatlanul keresi a friss hangzásokat, a gyakran karcos, koszos, de mégis magasztos és elegáns zenét.
A 60-as és 70-es évek hangszerei, mint például a hammond orgona, találkoznak a kétezres évek ritmusaival, zenei struktúráival. A zenekar repertoárjában a már-már slágereknek tekinthető darabok mellett új dalokat is felfedezhet a nagyérdemű, aki ha elég hangosan tapsol vagy fütyül, felkerülhet az 'örökkévalónak' készülő korongra.

Amennyiben valakinek még ez sem elég, a Subicz által vezetett ötösfogat két nagyszerű fiatal csillagot is vendégül lát: az egyikük Jónás Vera, a Budapest-London tengelyen egyensúlyozó karizmatikus dalszerző-énekes, aki fantasztikus orgánuma mellett egyedi szövegeivel is emeli az est fényét; a másik a gitárfenomén Fenyvesi Márton, aki ott bábáskodott a Subtones születésénél is, így régi családtagként üdvözli majd a zenekar legénysége.

Közreműködik:

Subicz Gábor - trombita
Benkő Dávid - zongora
Csókás Zsolt - gitár
Fónay Tibor - basszusgitár
Csízi László - dob
Vendég: Jónás Vera - ének, Fenyvesi Márton - gitár

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?