Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BETHLEN TÉRI KABARÉ - NŐNAPI KÜLÖNKIADÁS - STAND UP BRIGÁD
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BETHLEN TÉRI KABARÉ - Nőnapi különkiadás

A Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád közös produkciója.Színházunk ezzel a programmal vesz részt a Mindenütt Nő rendezvénysorozaton.

Újra kabaré a Bethlen téren! A Stand Up Brigád humoristái a Kellér-féle kabaréestek hagyományait követve elevenítik fel újra a pesti Csikágó legendás kabaréjának hangulatát. A műsor során a 30-as évek tréfáitól jutnak el napjaink siker-műfajához, a stand-up comedyhez!
Ezen felül rádiókabarés sikerszámok, szkeccsek, táncok színesítik az estet, és akinek mindez nem elég, annak szólunk, hogy a műsorban szerephez jut egy táncos komikus is!

A Mindenütt Nő programsorozat keretében a március 7-i előadáson a női humoristák is kiemelt szerephez jutnak. A stand up comedy előadók a férfi-női kapcsolatokat veszik górcső alá, de betekintést nyerhetünk az internetes tárkeresés és a gyermeknevelés bonyodalmaiba, és kacaghatunk egy elhanyagolt feleség peteérésén is.

A kabaré humormentora, a Stand Up Brigád „Szőke Szakálla”: Beleznay Endre.

Konferál: Beleznay Endre
Közreműködnek: Tényi Anett, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Zambriczky Ádám.
Nőnapi vendég: Szente Veres Adrienn
A jeleneteket írták: Nóti Károly, Kellér Dezső, Szép Bence, Ürmös Zsolt.
Zene: Polgár Péter
A műsort összeállította: Ürmös Zsolt

A Stand Up Brigád - régi nevünkön BEEE Színpad - egy független humoristákból létrejött kabarétársulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományának ápolását, valamint a fiatal stand up tehetségek pályára segítését és szakmai támogatását tartja.

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.standupbrigad.hu

Fotó: Dusa Gábor
  Stáblista
Konferál 
Beleznay Endre 
Vendég 
Szente-Veress Adrienn 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?