Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOT JAZZ BAND – BUDAPESTTŐL NEW ORLEANSIG – ZENEI UTAZÁS TOLNAY KLÁRI VILÁGÁBAN
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Madách Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A száz éve született Tolnay Klári szerint a "színházban az összes érzékszerveket meg kell mozgatni.A szemre, a fülre… a szívre kell hatni, és ez az út vezet az észhez is. A színház a ma vallása." Vajon meg lehet-e fejteni a varázst, a hatást, megérteni az üzenetet? Nehéz megmagyarázni, hogy mi tesz egy művészt naggyá. Olyanná, akire nem lehet nem odafigyelni, ha jelen van a színpadon vagy a filmvásznon. A titokhoz talán nem is szavak, hanem a zene vihet közelebb. A Hot Jazz Band a muzsika segítségével idézi fel Tolnay Klári, a huszadik század egyik legnagyobb színésznőjének, a közönség kedvencének egyéniségét, pályáját a kor keresztmetszetében, s mindeközben megelevenedik a ’30-as, ’40-es évek zenei világa is, sőt, még eljutunk az amerikai dél, New Orleans francia negyedének szűk utcáira is.

Zenei utazás Tolnay Klári világában
Közreműködik: Bencze Ilona, Oroszlán Szonja, Dunai Tamás, Nagy Sándor, Hot Jazz Band
Rendező: Bencze Ilona
  Szereposztás
Színész 
Bencze Ilona 
Színész 
Oroszlán Szonja 
Színész 
Dunai Tamás 
Színész 
Nagy Sándor 
  Stáblista
Rendező 
Bencze Ilona 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 31. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?