Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KODÁLY VONÓSNÉGYES BTF
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Lotz terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A 2013-2014-ben nagyszabású, a szerző valamennyi vonósnégyesét felvonultató Beethoven-ciklust játszó kvartett a patinás Lotz-teremben népszerű műveket szólaltat meg.A Kodály Vonósnégyes 1966-ban alakult, jelenlegi tagjai Falvay Attila, Tóth Erika, Fejérvári János és Éder György. A vonósnégyes fennállása óta számos új magyar művet mutatott be, legutóbb Petrovics Emil nekik komponált 3. vonósnégyesét a 2008-as Budapesti Tavaszi Fesztiválon. A kvartett rendszeresen koncertezik Európa és Észak-Amerika országaiban, valamint Japánban, de felléptek Mexikóban, Dél-Amerikában, Indiában, Kínában, Hongkongban, Dél-Koreában, Ausztráliában és Új-Zélandon is. A Kodály Vonósnégyes közel 60 CD-felvételt készített, köztük teljes Haydn-, Beethoven- és Schubert-ciklust.

Műsor:

Haydn: D-dúr vonósnégyes, op. 76/5
Verdi: e-moll vonósnégyes
Schubert: d-moll vonósnégyes ("A halál és a lányka"), D 810
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1061 Budapest, Andrássy út 39. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?