Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SAKK – MUSICAL BTF
Bálna Event Hall - Bálna – Event Hall

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A világhírű ABBA együttes szerzőpárosa, Benny Andersson és Björn Ulvaeus, valamint a szövegíró Tim Rice (Jézus Krisztus szupersztár, Evita) az 1980-as évek elején kezdett el foglalkozni a sakk és a világpolitika összefonódásának témájával.A musical néhány dala, mint például a One Night in Bangkok már ekkor a brit és az amerikai slágerlisták élén foglalt helyet. A darabot a magyarországi színpadokon is nagy sikerrel játszották az 1990-es években. A musical története a hidegháború idején, egy sakkvilágbajnokságon játszódik, az izgalmas mese fordulatait a szerelem és a politika kormányozza. A most látható-hallható változat a mű eredeti formájához tér vissza.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?