Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ALGERNON-EFFEKTUS KÍSÉRLETI PATKÁNYNEVELDE 70 PERCBEN, AVAGY EGY ORVOSI LÁTLELET BALLADÁJA
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az előadás az ország legnevesebb meghívásos színházi fesztiválján, a Pécsi Országos Színházi Találkozón, azaz ismertebb nevén a POSZT-on is nagy sikerrel szerepelt.

A kritikusok ódákat zengenek mind Ilyés Lénárdról, akit a legfüggetlenebb független színészként jegyezenek napjainkban, mind a darabról magáról. "Asszem néha emlékszek... Asszem, hogy emlékszek... Ül az ágy szélén, kezét a fejemre teszi, és azt mondja: hű de forró... Nemtom... Talán a nő az intézetbe.... Próbálok, próbálok emlékezni, asszem hogy nő volt." Hebegi Ilyés a színpadon, és senki nem kételkedik, hogy itt valóban egy 6 éves szellemi szintjén megrekedt fiatalember próbál gondolkodni, emlékezni. A darabtól kezdetben féltek a kritikusok, hiszen egy monodráma, másfél óra egyedül a színpadon, mindig és mindenkinek komoly kihívást jelent. Ráadásul egy ilyen nagy ívű darabban könnyű elcsúszni és lagymatag vagy idegesítő produkciót létrehozni. Nem sikerült.
  Stáblista
Írta és játssza 
Ilyés Lénárd 
 
Bicskey Lukács 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?