Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NILS TANNERT (DE) ÉS TAIKO (HU) - TAVASZKÖSZÖNTŐ JAPÁNDOB SHOW
Bakelit Multi Art Center - Hangár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Fantasztikus hangzás, döbbenetes látvány, felhőtlen kikapcsolódás, emlékezetes élmény! Magyarországon lép fel az a Nils Tannert, aki a Cirque de Soleil művészeivel lépett fel 3 éven keresztül Németországban.

A koncerten a Taiko Hungary dobosai adják az alapot, akik magyarok, Magyarországon élnek és azzal töltik az összes szabad percüket, hogy ezekkel a csodálatos hangzású dobokkal gyakorolnak. A Taiko Hungary egy egyesületből nőtte ki magát, és ma már nem hobbyszinten űzik a dobolást. Ezt bizonyítja az a tény, hogy nem csak tömegek járnak el a fellépéseikre, és már a legelső koncertjükön is jelen volt a Japán nagykövet úr, hanem tavaly áprilisban, amikor Budapesten járt a Yamamoto, már közösen tartottak workshopot az érdeklődőknek.

Amikor a 13 dob egyszerre szól, az egy olyan élmény, amit soha nem fognak elfelejteni. Már az első dobütés elfeledteti a külvilágot, az első hangtól kezdve egy mágikus utazásra készülhetnek, ami egy ősi világba és éteri valóságba segíti át a közönséget.

Ez ugye nem meglepő, hiszen minden spirituális kultúrában, mint amilyen például a japán vagy a magyar, mert gonduljunk a sámándobokra, a belső fejlődésnek elengedhetetlen eszköze a dobolás.

A dobszó leginkább a szívverésre hasonlít, és a szív az élet és az erő jelképe mind a mai napig. A dobolás, pláne ha sokan dobolnak együtt, egy szent pillanat, egy igazi ünnep. Az ünnep szónak abban az értelmében, hogy közös élmény, ami összetart, összeköt.

A koncert április 4-én, a japán cseresznyevirágzás ünnepének idejében lesz a Bakelit Multi Art Centerben, így ez egy igazi, tradícionális tavaszt köszöntő ünnep lesz.

Várjuk szeretettel!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?