Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FLAMENCO ÉVSZAKOK I. RÉSZ: TAVASZ
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Lippai Andrea és Társulata, a FlamenCorazonArte Táncszínház: Flamenco Évszakok I.rész: TavaszA Flamenco Tavasz az Élet ébredése, a tánc és a zene nyelvén. A Flamenco egy örök újjászülető műfaj, mely kifogyhatatlan forrása egy-egy izgalmas új találkozásnak. Ezért is válhatott az eredeti rejtett világából a közönség egyik legkedveltebb művészeti ágává. Az Élet maga is egy állandó újrakezdés. Pezsdítő, nőies, friss, életörömöt sugárzó előadással szeretnénk új energiával feltölteni az arra vágyókat.

  Stáblista
Koreográfia, rendezés, szólótáncok 
Lippai Andrea 
Koreográfia, rendezés, szólótáncok 
Pirók Zsófia 
Multimédia 
Pirók Zsófia 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?