Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO EXKLUZÍV - A SZERZŐ: KORB ATTILA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Korb Attila harsonaművész megalakulása óta tagja a MAO-nak. A közös munka keretében többször készített már hangszereléseket a zenekar számára, de saját szerzeményeivel most jelentkezik először a művészeti vezető Fekete-Kovács Kornél felkérésére.„Régi vágású jazz-zenésznek tartom magam. A MAO mellett jó néhány tradicionális csapatban játszom akár tagként, akár beugró hangszeresként itthon és külföldön egyaránt” – vall zenei hátteréről a fiatal harsonaművész. Jobbára ragtime és dixieland hangulatú szerzeményeit most nagyzenekari átiratban hallhatja a közönség – megidézve ezzel a jazz aranykorának, a New Orleans-i időszaknak kirobbanó energiájú rezesbandáit, marching bandjeit.
A szerzemények között található az díjnyertes alkotás, amely egy francia zenei versenyen nyert első helyezést.

Felcsendül továbbá a 20-as évek egyik meghatározó hatású amerikai muzsikusának, Bix Beiderbeckének egy szerzeménye is – szintén Korb Attila átiratában: az In the Dark című darab különlegessége, hogy az európai impresszionizmus, Debussy és Ravel hatása ihlette. A zene így képez hidat az amerikai és az európai XX. század korai művészete között.

Közreműködik:

Modern Art Orchestra
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?