Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: FEKETE-KOVÁCS SEXTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fekete-Kovács Kornél legújabb formációjában a zenekarvezető és a Modern Art Orchestra további muzsikusainak játéka mellett Kiss Flóra énekhangja teszi teljessé az együttes hangzását. A szólista popzenei tevékenységét korábban lelkes méltatás kísérte, nevezték már az utóbbi idők 'egyik legígéretesebb, legédesebb hangjának és jelenségének ' a hazai könnyűzenei életben; ugyanakkor a közelmúltban többször is bizonyította jazz-béli rátermettségét az Opus színpadán.
Mai műsorukban a jazz legendás trombitásaira emlékeznek. Felcsendülnek többek között DizzyGillespie, Louis Armstrong, Miles Davis, Chet Baker, Freddie Hubbard, Tom Harrell, illetve Clifford Brown szerzeményei.

Közreműködik:
Fekete-Kovács Kornél - trombita
Kiss Flóra - ének
Korb Attila - harsona
Cseke Gábor - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Csízi László - dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894
Seatingatthe Opus jazz Club canonly be guaranteedincase of a tablereservation. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?