Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRIO MIDNIGHT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az együttest 1990-es megalakulása óta az egyik legjobb magyar mainstream együttesként ismeri el mind a szakma, mind a közönség. Az elmúlt több mint két évtizedben nyertek rangos európai tehetségkutató versenyt (Hoeilaart), itthon átvehették az év jazz együttesének járó eMeRTon-díjat, külföldön számtalan fesztiválon vendégszerepeltek, s olyan jazzlegendával készítettek lemezt, mint a szaxofonos Lee Konitz.
Idővel a trió tagjai saját zenekaraikkal - Oláh Kálmán Sextet, Balázs Elemér Group, Egri János Trió - is a hazai jazz meghatározó alakjaivá váltak.

Az együttes frontembere, a Liszt Ferenc-díjas zongorista, zeneszerző Oláh Kálmán 2006-ban a legrangosabb amerikai jazz-zeneszerzőverseny, a Thelonius Monk Jazz Composer's Competition fődíját vette át; triólemezét olyan világnagyságokkal vette fel, mint a dobos Jack DeJohnette és a bőgős Ron McClure.
Egri János tizenhét éves kora óta aktív színpadi muzsikus és jelenleg az egyik legkeresettebb bőgős Magyarországon. Elsősorban modern mainstream bőgős, ugyanakkor az évek során részt vett számos crossover és world music projektben.

Balázs Elemér dobosként, zenekarvezetőként és zeneszerzőként is kiemelkedő, rendkívül sokoldalú figurája a magyar jazzéletnek. Korábbi zenészpartnere, a gitáróriás Pat Metheny nyilatkozta róla: ''Elemér az egyik legjobb dobos ma a szakmában. Összehasonlíthatatlan muzikalitással és finomsággal játszik.''

Közreműködik:

Oláh Kálmán - zongora
Egri János - nagybőgő
Balázs Elemér – dob

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894
  Szereposztás
Zongorista 
Oláh Kálmán 
Nagybőgős 
Egri János 
Dobos 
Balázs Elemér 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?