Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BORBÉLY MŰHELY - BMC LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Borbély Műhely rég várt lemezének zenei anyaga évek óta érlelődik, formálódik.Koncertjeiken egyet-egyet eljátszottak abból a repertoárból, amelyet a képzeletbeli “Hungarian Songbook” darabjaiból válogattak és dolgoztak fel (Szomorú vasárnap, Látod, ez a szerelem, Ringasd el magad, Várj, míg felkel majd a nap, stb.). Az egykori és ma is ismert slágerek feldolgozásain kívül néhány kiemelkedő magyar jazzmuzsikus (Binder Károly, Fekete-Kovács Kornél, Oláh Kálmán, s a címadó darab révén Zoller Attila) számai is szerepelnek a programban. Ezzel a műsorukkal a felsorolt zeneszerző-muzsikusok mellett a magyar „könnyű”zene általános értékei előtt tisztelegnek, s szeretnék, ha lemezük és a hozzá kapcsolódó koncertek is bizonyítanák: ezen műfajok és ezek a darabok – Szabolcsi Bence szavaival élve – „zenei köznyelvünk” részévé váltak.

Borbély Mihály feldolgozásait a magyar és balkáni zenék, Liszt, Bartók és napjaink modern jazz muzsikájának éltető ereje és líraisága teszi különlegessé, koncertjeik peig a zenekar összeszokottsága és rögtönzéseik spontaneitása révén válnak teljessé.

A Hungarian Jazz Rhapsody CD a mai koncerten lesz először megvásárolható, ezúttal 1000 forintos kedvezményes áron!

Közreműködik:

Borbély Mihály - szaxofon
Tálas Áron - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
Baló István - dob

www.mihalyborbely.hu

Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894
Seating at the Opus jazz Club can only be guaranteed in case of a table reservation. Tel: (+36 1) 216 7894
  Stáblista
Szaxofonművész 
Borbély Mihály 
Dobos 
Baló István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?