Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ÖSSZTÁNC ÓBUDÁN
Óbudai Kulturális Központ 3K

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Össztánc ÓbudánA 3K és a Duett Tánc-Szalon közös szervezésében keringőtől a rock and rollig, salsától a tangóig a társastáncok jegyében össztánc. Az est folyamán szakmai vezetéssel gyakorolhatja a táncok alaplépéseit. Minden alkalommal ajándék tánctanítás. Tánctanár: Szalay Attila. Korosztálytól függetlenül várjuk a táncolni vágyókat.

Márciusban Orosz Gábor, a 3K tehetségkutató fesztiváljának egyik díjazottja játssza a táncos lábúaknak az örökzöld slágereket.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Óbudai Kultúr Központban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?