Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

IRODALMI KÁVÉHÁZ - A VERSPINCÉR: BESZTERCZEY ATTILA, CZAKÓ ÁDÁM
Óbudai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fény-Alkotók Társasága bemutatja : „VIZET ! – szellemi felfrissülés Szabó Lőrinccel” című előadását.
Három színművész, Beszterczey Attila, Czakó Ádám és Ruzicska László új produkcióval lép színpadra, ahol Szabó Lőrinc verseinek segítségével gondolkodnak az emberi életutakról. A háromszemélyes, impulzív előadásban a művészeken kívül a játéktérben elhelyezett víz-installációk is főszerepet kapnak. A sajátosan rendhagyó bemutató egyedülálló kísérletnek tekinthető Magyarországon.

„Egy leélt élet minden gondolata versekbe zárva. Elmúlt, megkövült, kiszáradt, mondhatnánk… ám, ha mi a saját életünk vizével feloldjuk, akkor a gondolatok újra áradni kezdenek, de most már bennünk, nekünk, a mi élet-folyamunkkal keveredve, hogy így tapasztalhassuk meg az Életet: gonddal-bajjal, szerelemmel-szeretettel… halhatatlanul.”
  Szereposztás
Verspincér 
Beszterczey Attila 
Verspincér 
Czakó Ádám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Óbudai Kultúr Központban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1032 Budapest, San Marco u. 81. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?