Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HANGZÓ HELIKON SZABÓ LŐRINC EST
Óbudai Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hangzó Helikon sorozat: A produkció nem más, mint a költő, a zeneszerző és az előadó egymásra találása színvonalas énekelt versek formájában. Különbéke:

Szabó Lőrinc est Rátóti Zoltán és a Kaláka előadásában.

A Hangzó Helikon sorozat huszonnegyedik darabjaként 2011-ben jelent meg a Kaláka – Szabó Lőrinc kötet. 2013-ban a világzene kategóriában ez a Kaláka CD kapta a Fonogram-díjat.A kötet nyomán született meg a Különbéke című est. Az esten a Kaláka az itt megjelentetett Szabó Lőrinc dalokat és műfordításokat énekli. Az est folyamán Rátóti Zoltán előadásában részletek hangzanak el a költő leveleiből, verseihez fűzött kommentárjaiból és a róla szóló írásokból.
  Szereposztás
Színész 
Rátóti Zoltán 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Óbudai Kultúr Központban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
1032 Budapest, San Marco u. 81. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?